NYBEGYNDER HOLD

I uge 35-2017 starter #iskTRI et helt nyt hold - tilpasset nybegyndere i sporten.

Nye medlemmer kan komme forbi og få stillet deres nysgerrighed.
Du kan deltage 3 gange, inden du beslutter, om du har lyst til at fortsætte på holdet.

Du vil lære crawl svømning helt fra bunden, få styr på din løbeteknik, cykeltræne sammen med de andre nye i sporten, samt blive inviteret til foredrag om træning, grej og tidligere erfaringer.

HVORNÅR ?

Svømning mandag aften kl. 20:00 - 21:00.

Løbeteknik torsdag kl. 17:15 til 18:15.

Cykeltræning lørdag kl. 09:15 - 10:15
Du kan også selvtræne ud fra et træningsprogram tilrettelagt af vores uddannet træner.
Se her træningsprogram Sept - Dec

/cms/Clubisktri/ClubImages/Cykeltraening iskTRI 2017.pdf

Alle træningspas starter fra Ikast Svømme Klub, Vinkelgade 9, 7430 Ikast

HVAD KOSTER DET ?

Årskontingent koster kr. 1.150,- uden licens.
Årskontingent koster kr. 1.350,- med licens.

Vil du vide mere om nybegynder tilbuddet, er du meget velkommen til at ringe til Pia Aarslev på telefon 26360947.
Har du allerede lyst til at kigge forbi, må du meget gerne melde din ankomst først.

I #iskTRI går vi meget op i, at der skal være plads til alle størrelser, aldre og formål.