Leje af våddragt 2019
Opret en profil eller log ind
Leje af våddragt - Ungdom
Periode Maj - September 2019
Pris 350 kr.
Betalingsfrist: Inden udlevering af våddragt

Lejebetingelser
Våddragterne lejes for 350,- pr. sæson, som afregnes ved udlejningsstart. Våddragten udleveres først når lejen er betalt. Våddragterne udlejes for én sæson af gangen. Dermed refunderes der ikke hvis ungdomstriatleten stopper i løbet af sæsonen.

Det er triatletens ansvar, at rengøre og vedligeholde dragten, og triatleten er fuld erstatnings-pligtig for dragter som går i stykker eller mistes. Dette gælder også i det tilfælde, at dragten går i stykker ved trænerhjælp.

Erstatning af ny våddragt: Børnemodeller 900,- og voksenmodeller 1.370,- (Dette er iskTRI-specialpriser)

Våddragterne returneres ved afslutningen af åbenvand-sæsonen. Her gennemgås dragten for skader. Såfremt at skaderne er ordentligt udbedret bliver dette accepteret.

Se lejebetingelser og guide til behandling af dragten her: /cms/Clubisktri/ClubImages/iskTRI ungdom/Vaaddragter Lejeaftale 2019.pdf

31.05.2019
14.05.2019 kl. 16.00 - 15.09.2019 kl. 20.00
Ikast Svømmeklub