Generel information om det at være ungdomsmedlem i iskTRI.

iskTRI har plads til både piger og drenge, som har lyst til at udvikle sig indenfor en eller flere af de tre discipliner: svømning, cykling og løb.
Du skal ikke nødvendigvis deltage i alle tre discipliner – du kan sætte din træning sammen som du helst selv ønsker efter aftale med ungdomstræneren.

Målgruppe
iskTRI’s træning retter sig mod børn og unge i alderen 10-18 år. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Trænerne planlægger træningen så både nybegyndere og øvede får noget ud af hver enkelt træningspas.

Udstyr
Til at starte med behøves kun et sæt gode løbesko, løbetøj/træningstøj, svømmetøj og svømmebriller samt en godkendt cykelhjelm. Uden hjelm kan man ikke deltage i cykeltræningen.

Cykeludstyr: Til cykeltræning i sommerhalvåret vil en racercykel, cyklesko og hjelm være en fordel.
Der er mulighed for at leje en cykel af klubben, som kan udstyres med pedaler, så løbesko kan anvendes fremfor cykelsko. I vinterhalvåret er en MTB eller City Bike at foretrække.

Svømmeudstyr: Til svømning vil badedragt være at foretrække fremfor bikini og badebukser frem for løse badeshorts. Til åbent vand-svømning er en våddragt nødvendig, men den lejer du hos klubben.

Det sociale
I #iskTRI ungdom opfordrer vi de unge til at deltage i stævner rundt om i landet. Vi arrangerer fælles stævnedeltagelse med fælles kørsel og med deltagelse fra træningsteamet. Konkurrencedeltagelsen vil ikke have fokus på medaljer, men på at give de unge erfaring med konkurrencedeltagelse, og på de unges udvikling. Derudover vil den fælles konkurrencedeltagelse også være med til at udvikle det sociale sammenhold i klubben.

Yderligere træning

Som ungdomsmedlem kan du efter aftale med din ungdomstræner træne med til alle træningspas i iskTRI, men til de ovennævnte træningspas er der ungdomstrænere, som planlægger træningen specifikt til børn og unge.

Vil du gerne svømme endnu mere kan du også efter aftale med ungdomstræneren blive tilmeldt Sprint holdet i isk’s konkurrence afdeling.
Her kan du deltage op til 3 gange om ugen.

Kommunikation mellem klubben og medlemmerne
Som medlem tilmelder du dig vores facebookgruppe ”#iskTRI Ungdom - Triatlon for alle” og får information om aktuelle træningspas, stævner og sociale events. Derudover kommunikerer vi på mail.