#iskTRI Ungdom...... triatlon for alle

Vision:
I #iskTRI har ungdomsafdelingen meget høj prioritet, vi sætter en ære i at udvikle og forme fremtidens triatleter, og herved hjælpe dem med at indfri netop de målsætninger som de hver især har. Der er plads til alle, og det er ikke vigtigt hvor hurtige fremskridt man gør, men at den enkelte atlet finder motivation i sin egen udvikling.

Målgruppe:
Vi har plads til alle børn og unge fra 11-18 år, og der er ingen krav om særligt udstyr, da klubben har mulighed for at leje såvel cykler som våddragter i næsten alle størrelser.
Vores dygtige ungdomstrænere tager udgangspunkt i den enkelte og vejleder såvel atleten som dennes forældre, og differentierer træningen så alle får det optimale ud af hvert enkelt træningspas.

Udstyr:

Til at starte med behøves kun et par gode løbesko, løbetøj/træningstøj, svømmetøj og svømmebriller samt en godkendt cykelhjelm. Uden hjelm kan man ikke deltage i cykeltræningen.

Cykeludstyr: Til cykeltræning i sommerhalvåret vil en racercykel (som du kan leje af klubben), cyklesko og hjelm være en fordel.

I vinterhalvåret er en MTB eller City Bike at foretrække.

Åbent vand-svømning: En våddragt er nødvendig, men den lejer du hos klubben.

Kontakt til ungdomstrænerne:
Anders Bonde